Egészségvédelem

1015 Budapest, Donáti u.32. - Google térkép
Tel +36 30 863 3020 E-mail - info@helpnet.hu
NYITVA TARTÁS

.
.
Gyógyszerrendelés
Gyógyszerrendelés

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit ITT!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Dr. Tory Vera gyermekorvossal készült interjúnk és szakcikk-válogatásunk a gyerekek immunrendszere és a vitaminok szerepe közötti kapcsolatról adhatnak hasznos információkat, tanácsokat Önnek.
Patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:

 

Béres Actival Kid Gumivitamin   Centrum Gumivitamin gyermekeknek eper/málna ízben   Marslakócskák - narancs ízű szirup
Actival Kid gumivitamin Omega 3 gumitabletta 30x702864 2016 tn   Centrum Gumivitamin gyermekeknek malna epernarancs 30x30x695098 2019 tn   Walmark Marslakocskak szirup narancs 150ml824281 2017 tn
JutaVit C-vitamin cseppek   Jutavit Kalcium+D3 rágótabletta gyerekeknek   Vibovit Dino gumivitamin
JutaVit C vitamin csepp 30ml114210 2016 tn   JutaVit KalciumD3 ragotabletta Gyermekeknek 30x175758 2018 tn   Vibovit Dino gumivitamin 50x141735 2018 tn

ToryVeraA karácsonyi szünet után ismét indul az iskola, óvoda, ez izgalmakkal teli időszak. A gyerekeket ismét várja a közösség ezért is fontos, hogy egészségesen és energiával telve töltsék el az év első hónapjait. A témáról Dr. Tory Vera csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, neonatológussal beszélgettünk.

­- Köszönjük Doktornő, hogy gyermekgyógyászati témában hosszú ideje ismét rendelkezésünkre áll és segít eligazodni a témakörben. Mit gondol, mennyiben tér el a bölcsődei – óvodás korú gyerekek vitaminszükséglete az iskolaérett 6-7 éves gyerkőcökhöz képest?

Iskola vitamin 2A vas- és a D-vitaminhiány a leggyakoribb gyermekkori hiánybetegség Közép-Kelet-Európában. Az eredmények nálunk sem megfelelők: az 1-3 éves korosztályban minden negyedik gyermeknek túl alacsony a vas-, és tízből hét babának túl alacsony a D-vitaminbevitele.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségkalauz

terhesseg4A vitaminpótlásra már a fogantatás pillanatától fontos figyelmet fordítani: a megfelelő magzati fejlődést, a kisgyermekkori növekedést, sőt, a felnőttkori egészségi állapotot is befolyásolja, hogy mit fogyaszt a kismama és a kisbaba, illetve milyen környezet veszi körül a gyermeket. A legfrissebb kutatások szerint a dohányzás, az elhízás, a stressz, valamint a táplálkozás kulcsszerepet játszik az egészségfejlődésében.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Kismama 2018 5A legtöbb komplex betegség és az egyéb öröklődő jellegzetességek, például a testmagasság esetében mindössze a statisztikailag kimutatott örökletesség 5 százalékának ismerjük a konkrét genetikai hátterét. A Science egy tanulmánya egy lépéssel közelebb jutott a rejtély megoldásához.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: MedicalOnline