Egészségvédelem

1015 Budapest, Donáti u.32. - Google térkép
Tel +36 30 863 3020 E-mail - info@helpnet.hu
NYITVA TARTÁS

Gyógyszerrendelés
Gyógyszerrendelés

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit ITT!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Kasza Barbara dr 1Gyakori és igen kellemetlen jelenség a mindennapokban a rossz szájszag. Sokan tapasztalnak időnként vagy tartósan valamilyen íny- vagy fogágybetegséget, amely megkeseríti a táplálkozást, fogmosást és az általános életvitelt. Éppen ezért aktuális havi témánkban a különböző szájvizek és gyógy-fogkrémek szükségességét és használatát elemezzük visszatérő szakértőnkkel dr. Kasza Barbara fogorvossal.

Pantyene Bujaki RozsaA jól megérdemelt nyaralás megtervezésekor nem csak azon érdemes elgondolkodnunk, hogy a fürdőruha mellé csomagoljunk-e melegebb ruhadarabokat, ha esetleg hidegre fordulna az idő, hanem azt is meg kell fontolnunk, hogy saját, útitársunk vagy családunk egészségét hogyan óvjuk meg, hogyan előzzük meg, illetve kezeljük az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémákat. Az interjúval arra keressük a választ, mit kell tartalmaznia egy gondosan összeállított útpatikának. A válaszadó, Pántyéné dr. Bujáki Rózsa szakgyógyszerész, ő lesz ebben a témában segítségünkre.

ugrai peter 2Évtizedekkel korábban még elképzelése sem lehetett egy átlagpolgárnak arról, hogy a tudomány vívmányai milyen mértékben fogják befolyásolni, de leginkább segíteni az egészséges életmódot és szervezetünk állapotának rendszeres monitorozását. A jelenkor viszont igazolta, hogy ami korábban még csak vízió sem volt, az ma már kézzel fogható segítség. Az orvostudomány és az emberek szolgálatában álló okoseszközökről Ugrai Pétert, a Medigen.hu Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.