Egészségvédelem

1015 Budapest, Donáti u.32. - Google térkép
Tel +36 30 863 3020 E-mail - info@helpnet.hu
NYITVA TARTÁS

.
.
Gyógyszerrendelés
Gyógyszerrendelés

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit ITT!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

A hazai COPD gondozás néhány kérdéséről, a páciensek állapotának monitorozásáról, a témával kapcsolatos néhány gyakorlati kérdésről Dr. Huszár Tamás tüdőgyógyász szakorvost, a II. kerületi Tüdőgondozó részlegvezető főorvosát kérdeztük. A COPD egy olyan krónikus tüdőbetegség, amely hosszú évek-évtizedek alatt alakulhat ki arra érzékeny személyek tüdejében, legtöbbször valamilyen tartósan jelen lévő, belégzéssel a szervezetbe jutó károsító hatás következtében.

Cserhati ZoltanMinden hetedik, 50 év feletti magyar látása az időskori makula degeneráció következtében károsult. Nagyon fontos, hogy ismerjük és felismerjük a betegséget, illetve időben forduljunk orvoshoz, mert az időskori makula degeneráció nem gyógyítható, legfeljebb lassítható a kimenetele. A témával kapcsolatos kérdéseinket Dr. Cserháti Zoltán – a Budai Szemészeti Központ – szemész szakorvosa válaszolja meg.

Kenez Anna2Az ötödik X átlépésével az emberi szervezetben olyan élettani változások kezdődnek, illetve mennek végbe, amelyek az egészség fokozott megőrzésre hívják fel a figyelmet. A változásokról, az egészségügyi szűrések, a testmozgás fontosságáról, a tudatos táplálkozásról, a vitamin- és ásványi anyagok beviteléről Dr. Kenéz Annát - házi-, sport- és foglalkozási-egészségügyi szakorvost - kérdeztük.

Tamassy Klara OKA tejcukor-érzékenység mondhatni ősi probléma, mely már évezredek óta jelen van az emberi létforma mindennapjaiban. Kialakulásának lehetséges okairól, hatásmechanizmusáról a téma egyik szaktekintélyével, - számos hazai és külföldi tudományos kutatás résztvevőjével és publikálójával - dr. Tamássy Klára belgyógyász, gasztroenterológus főorvossal beszélgettünk.