Egészségvédelem

1015 Budapest, Donáti u.32. - Google térkép
Tel +36 30 863 3020 E-mail - info@helpnet.hu
NYITVA TARTÁS

Gyógyszerrendelés
Gyógyszerrendelés

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit ITT!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Ha a szeretetet lehet hónaphoz kötni, akkor december a szeretet hónapja...
Az ünnep arra késztetett bennünket, hogy interjúnkban bemutassuk a Piros Orr Bohócdoktor Alapítványt, amely küldetésének tekinti, hogy a beteg gyerekeknek, a magányos időseknek, a hátrányos helyzetűeknek az életébe vidámsággal, humorral reményt adjon.

Az ajándékozásban is szeretnénk jó tanácsokat adni, hiszen az egészség a legfőbb érték. Fáradjon be patikánkba, készséggel segítünk Önnek a leghasznosabb ajándékcsomag összeállításában. A család bármelyik korosztályának hasznosak lehetnek az alábbi, a gyógyszertárban beszerezhető ajándék-ötleteink.

accu_check_ vercukorszintmero keszulek   Vércukormérő készülékek nagy választékban
Vérnyomásmérők  nagy választékban   Vernyomasmero aut OMRON M3 Comfortadapter434008 2018 tn
Lazmero digitalis OMRON MC 521128260 2017 tn   Különféle digitális hőmérők

Bohoc Xmas2A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai már több mint 25 éve életörömet, vidámságot és reményt visznek a kórházakba. Elsősorban a beteg gyermekek gyógyításának támogatása a csapat célja, de évek óta dolgoznak idős otthonokban, foglalkoznak autista gyerekekkel, látogatnak nevelőintézeteket és jártak Kárpátaljáról menekült családokat elszállásoló intézményekben is.
Közeledik a Karácsony. Szomorú, de biztosan lesznek kórházban fekvő beteg gyermekek az ünnepek alatt is. Vajon dolgoznak ilyenkor a Bohócdoktorok? Ezt a kérdést is feltettük az interjú során Matyasovszky-Zsolnay Bencének, az Alapítvány igazgatójának, aki aki 2021-ben a színház-igazgatás területét cserélte fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány vezetésével. Gelencsér Tünde az Alapítvány művészeti vezetője, színész, diplomáit a PTE-BTK magyar szakán és a PTE-FEEFI művelődési menedzser szakán szerezte, maga is bohócdoktor.

ZsigaZsiga 10 éves korában váratlanul agyvérzést kapott, és kómába került. A reményt a felépülésre az első mosoly hozta meg, amikor rákacsintott az őt meglátogató Piros Orr Bohócdoktorokra. Öt évvel később már régi jóbarátként látta vendégül családjával Dr. Bakit és Dr. Frenkit. Történet a családi szeretet és a nevetés gyógyító erejéről.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: medicalonline

A Zsiga családjával készült videó itt letölthető!